Annoncering på et budget – Del3: hyppighed, frekvens, frekvens

Dette er den tredje artikel i en tre-del serie. Jeg illustrerer de marketing udfordringer i PrescottWeddings.com, en lille virksomhed.

Hvis du ikke kan huske noget andet om markedsføring, husk dette: frekvens er konge.

Jo oftere du kan få dit navn foran dine potentielle og nuværende kunder, jo mere sandsynligt vil du gøre et salg.

Afhængigt af hvilken undersøgelse man ser på, folk har brug at se din besked overalt fra tre til 27 gange, før de handler på den.

Og hvis du ønsker at mærke din virksomhed, så er du nødt til at få det foran dine kunder så ofte som muligt.

Hvordan du tror, at elfenben sæbe, Campbell Soup og klare alle bygget deres mærker så dybt ind i vores sind? Gennem år og år af gentagne gange reklame. Det er derfor disse mærker pop ind i vores hoved når vi tænker på sæbe, suppe eller tøjvask vaskemiddel.

Så hvis du ønsker at bygge dit brand, så er du nødt til at reklamere ofte.

Der er en anden fordel at reklamer ofte. Det hjælper også din nuværende kunder.

Folk kan lide at vide de truffet den rigtige beslutning, efter at de har købt noget. Hvor meget tryghed, de har brug for afhænger af, hvor meget de bruger, men alle har brug for nogle bekræftelse af de truffet den rigtige beslutning. Din reklame kan hjælpe.

Undersøgelser har vist, at mennesker er mere bevidste om bil annoncer, efter de har købt en bil–specifikt bil annoncer af den model, de købte. Og de er mere tilbøjelige til at både tro og godkender meddelelsen. Igen, fordi de ønsker at vide de truffet den rigtige beslutning.

Så er der mange gode grunde til at annoncere ofte. Betyder det, du skal bruge en formue? Ikke nødvendigvis. Der er et par tricks du kan bruge til at få den frekvens du har brug for til en lav pris. (Disse er print tricks–andre reklame forretninger, såsom radio og online, vil vi snakke om i fremtiden spørgsmål.)

1. gør din annonce så lille som muligt. Små annoncer koster mindre. Se “Reklame på et Budget – del 2: tænker små” for mere information om faldende din annonce.

2. det er bedre at planlægge dine annoncer til at køre på én gang end sprede dem. Mennesker vil aldrig huske, når de ikke ser din annonce kun når de gør. Hvis de ser din annonce alot i en uge, they gonna være under indtryk af du annoncere hele tiden, fordi de ikke vil huske ikke at se din annonce andre uger.

3. drage fordel af enhver frekvens programmer din avis tilbud. Og absolut underskrive en kontrakt–ikke køre annoncer under den åbne sats.

Her er hvordan det fungerede for PWC.

Avisen havde et program kaldet “3 gratis.” Hvis du kørte en annonce tre dage i træk, du fik de næste tre dage gratis (papiret blev udgivet seks dage om ugen).

Vi har designet en lille annonce–en af to tommer ad– og vi kørte det seks dage i træk. Så vi sprunget over de næste tre uger og gjorde det samme igen den næste måned.

Efter et år for at gøre dette, havde PWC folk, der kommer til hendes fortæller hende de så hendes annonce “hele tiden.” Virksomhedsejere ønskede at annoncere på PWC, fordi de kunne se engagement PWC havde til reklame. Brude og brudgomme besøger PWC på en regelmæssig basis, fordi de var ved at blive “mindede” månedligt.

Hvad gjorde alle disse omkostninger? Omkring $100 om måneden.

Men en lille advarsel. Det tager tid at opbygge en virksomhed og en brand. Det sker ikke natten over. Men det vil ske, især hvis du husker at holde at få dit navn foran dine kunder og potentielle kunder så ofte som du overhovedet kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.