Babyer og sengetid kræsenhed

Hvis barnet er meget lille, er en nyfødt baby, så det er accepteret, at han vil få mange gange om natten. Men i tilfælde af ældre babyer, det er ikke accepteret. Det er meget frustrerende for moderen, hvis baby går til at sove efter en stor indsats og derefter holder vågne op ofte. Det er en stor præstation for moderen, hvis baby sover uafbrudt hele natten. Men hvis barnet ikke sover godt derefter skal du starte tænkning om hans aktiviteter om dagen og hvordan disse påvirker hans sovende mønster.

Barnets biologiske ur er endnu ikke oprettet, og hvis du ikke angiver en rutine for dem. de har svært ved at slå sig ned. Således skal du følge et fast mønster. De begynde automatisk at forstå hvornår de skal spille, og hvornår de skal sove og så videre. Når de er små vi hjælpe dem ved at sætte en rutine og vi følger rutinen så vidt muligt. For eksempel, de kan lære at det er bad om morgenen derefter feed, og derefter spille. I aften kan de lære, at en historie, foder og derefter vuggevise er sengetid rutine. Således, hvis du følger dette mønster for et stykke tid så børn begynde at huske den.

Du skal også holde styr på de gange, din baby har sovet i løbet af dagen. Barnet kan ikke gå i seng om natten fordi han ikke kan være træt nok. Du skal spille tilstrækkeligt med barnet at gøre ham træt ved slutningen af dagen. Du skal også hjælpe ham med at opdage nye ting og stimulere ham i løbet af dagen. Hvis du ikke gør det, kan du nødt til at ændre dine egne vaner. Barnet vil derefter sove trygt om natten.

Det varierer med alder af barnet, men i hvert fald skal han ikke tage lang lur i løbet af dagen. En baby, der er af få måneders alder bør højst sove i en halv time. Den nyfødte skal sove i en længere periode. Du bør ikke tillade barnet at sove så meget som han ønsker i løbet af dagen. Hvis du gør det er du sikker på at have problemer om natten.

Det er godt for barnet, hvis du kan tage ham et eller andet sted i løbet af dagen. Du kan tage den lille, at din vens hus, eller en park eller endda til indkøbscenter. Barnet elsker ændringen og er stimuleret. Det er noget stort for dem, når de ser nye ting og indsatsen er trættende for dem. Således, de sover godt om natten. Deres seng tid kræsenhed vil gå væk med tiden og du behøver ikke at bekymre sig om det længere. Det er den bedste del af det hele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.