Billet Tips til hvordan du køber billetter fra Premium Online billetmæglere

En af de bedste måder at sikre en kvalitet sæde for en begivenhed er ved hjælp af en billet-mægler. Billetmæglere specialiserer sig i at opnå premium pladser, men også på en merpris!

•Altid hjælp en etablerede billet-mægler, er en god stående medlem af BBB eller andre faglige brancheorganisation som NATB (National Association for billetmæglere).

•Sørg for, at du ved, du ikke beskæftiger sig med box office, snarere en tredje part mægler og vide hvordan mæglere fungerer.

•Ticket mæglere opkræve en merpris over hvad der er anført på billetten i den pålydende værdi. De opkræve ikke pålydende værdi for billetter!

•Ticket mæglere vil bestemme billetpriser af udbud og efterspørgsel for hver særlig begivenhed. Billetter kan variere fra et par dollars over den pålydende værdi til hundredvis af dollars over den pålydende værdi. Det hele afhænger af markedsværdien for hændelsen.

•Ticket mæglere er meget ligesom rejsebureauer eller børsmæglere. De har adgang til alt hvad du behøver at vide om siddepladser, spillesteder, kommende shows og tilgængelige billetter fra kilder i industrien.

•Ticket mæglervirksomhed er en meget konkurrencedygtig business. Kigge efter en mægler, der giver god, professionel og høflig service.

•Ticket mæglere vil ofte kun skib billetter til den adresse på dit kreditkort faktureringsopgørelse. Dette er for din egen

personlige forbrugersikkerhed. Hvis du ønsker en alternativ leveringsadresse kan billetmæglere anmode om en kopi af et kørekort. Vær ikke bange, det er en foranstaltning, der træffes for din egen forbrugernes sikkerhed!

Billetmæglere giver en sikker og professionel måde at købe kvalitet billetter. Bare være parat til at betale en præmie gebyr for den service, de yder. Sørg for at tjek vores anbefalede mægler sites nedenfor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.