Stor barnedåb og dåb Keepsake ideer

Et barns barnedåb eller dåb er en meget speciel lejlighed. Det er det allerførste trin i deres åndelige liv, så der skulle være så mange souvenirs på dagen som muligt. Da barnet ikke vil have nogen første hånd erindringer om denne særlige dag, er det op til forældre, faddere og familiemedlemmer til at skabe varige minder for dem.

Der er altid de populære elementer, der gør skattede keepsakes, men der er mange andre ideer, der kan blive overset. For eksempel er invitationerne bare for indbydende gæster til fest og give alle de vigtige detaljer? Det er deres primære formål, men spare bare én af dem være indrammet eller placeres i en hukommelse eller album/scrapbog vil skabe en varig souvenir af lejligheden.

Her er en liste over nogle mere indlysende og ikke-så-indlysende elementer, der gør store dåb eller barnedåb keepsakes oprettelse levetid minder for barnet.

 • Kjole eller tøj – at vælge arvestykke kvalitet stof og at træffe foranstaltningerne, korrekt opbevaring vil bidrage til at bevare kjole eller tøj til fremtidige generationer eller bare en varig erindring.
 • Tilbehør som sko, sokker, hagesmæk, tæppe, motorhjelm, håndklæde, Pandebånd, boutonniere – de alle tilføje en ekstra særlige touch til kjole eller tøj og gøre store souvenirs.
 • Favoriserer – disse er perfekt for at vise påskønnelse for gæsterne og giver dem en take-home-token.
 • Mange typer af favoriserer kan gøres personlig.

 • Certifikat – dette er en fantastisk måde at oprette en skriftlig post om dåb eller barnedåb der kan indrammet og vises.
 • Armbånd – hvad kunne være mere ædle og smukke end en baby armbånd pryder spædbarnet på hendes særlige dag?
 • Personlige gaver – disse er normalt designet specielt til en barnedåb eller dåb som et fotoalbum, fotoramme, Bibelen, cross plaque, dukke, bøn bear eller stearinlys.
 • De er ekstra speciel på grund af personalisering.

 • Andel af bestanden med indrammet certifikat – dette er en gave, der vil uddanne og vokse med barnet hele deres liv og personlig rammen vil fejre dagen af deres dåb eller barnedåb.
 • Faddere, navnlig bør virkelig overveje at give deres fadder en souvenir gave, da en del af deres ansvar er at hjælpe barnet til at vokse i deres spiritualitet. Da deres dåb eller barnedåb er begyndelsen på deres åndelige liv, bør det altid blive husket. Der er særlige fadder, guddatter, og gudsøn gaver rådighed, der kan gøres personlig med barnets navn og datoen.

  Souvenirs er en vidunderlig måde at ære mindet om et barns barnedåb eller dåb gennem årene, efterhånden som de vokser, både fysisk og åndeligt.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.