Warmboard omvendt hæftning op

Mange mennesker er forvirrede over valget mellem Warmboard™ og et dagligt syn gulvvarme system. Denne artikel bør bidrage til at sætte dig straight.

A Warmboard™ system kombinerer en strukturel undergulvet med en kompleks strålende panel i én enkel gulvvarme system. Det er dybest set en kraftig, bred, vejrbestandig, 4′ X 8′ ark af krydsfiner, med en række kanaler skåret i det øverste plan og en tyk plade af høj kvalitet aluminium, som er permanent bundet til hvert panel. Aluminium er meget ledende. I virkeligheden, det er omkring 30% mere ledende end mest almindelige legeringer, men det også køler hurtigt.

Warmboard™ erstatter det normale strukturelle undergulvet. Det kan skære, naglet eller skruet direkte til dit gulv bjælker ligesom enhver konventionel undergulvet.

Most Warmboard™ fungerer med vand lige i temperatur mellem 90º og 110º, men hvis du overvejer en uld tæppe, eller en anden høj resistente gulvbelægning, du kan nemt hæve din vandtemperaturer og stadig betjene dit varmesystem effektivt.

Warmboard™ har også to vigtige egenskaber – de har høj ledningsevne og lav termisk masse, hvilket betyder, at de vil varme os hurtigt og opbevare varme ganske godt, men ikke helt så længe strålende systemer indlejret i beton.

I sammenligning er en hæfteklamme strålevarme system den mest diskret strålevarme skal installeres i et eksisterende hjem. Det vil ikke tilføjer nogen yderligere gulvhøjde eller forstyrre din eksisterende gulvbelægning som det er installeret under det nuværende undergulvet mellem gulvet bjælker.

Dette system er perfekt, når du vil tilføje en strålevarme system uden at erstatte dine gulve eller gulvbelægninger. For eksempel, hvis din kælder er ufærdige kunne du let hæftning op strålevarme rør mellem dit loft eller gulv bjælker.

En hæfteklamme-systemet er ikke så modtagelig som aluminium base metode, men er mere lydhøre end den termiske masse metode – dybest set fordi gulvvarme strålevarme skal varme op træ undergulv og gulvbelægning ovenfor. For at udstråle mere varme ind i dit hjem, kan du overveje at installere varme overførsel plader.

Varme overførsel plader vil sikre, at din varme holder meget længere. De er en bedre varme dirigent end træ, så dit https://mdf-plader.dk hjem ikke ville kun varme op hurtigere, for varmen ville også vare længere hvis overførsel plader blev brugt.

Samlet har begge systemer deres fordele. Hvad angår arbejdskraft går, et Warmboard™ panel system vil spare dig tid og arbejdskraft-de er meget nemmere at installere, men afhængigt af hvor du planlægger at installere systemet strålevarme, både Warmboard™ og gulvvarme strålevarme systemer er en ren og omkostningseffektiv måde at g o.

Leave a Reply

Your email address will not be published.